شرایط واردات نهاده‌های دامی اعلام شد

بازرس اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور خاطر نشان کرد: طلب واردکننده‌های نهاده‌های دامی از ارز ۴۲۰۰ تومانی حدود ۲۷۰ میلیون یورو است آنها محموله را وارد و فروخته‌اند اما هنوز ارز آن را دریافت نکردند.

به گزارش صداس بورس،روند واردات کالاهای اساسی روزانه انجام می‌شود؛ سوال اصلی اینجاست که آیا در ترخیص این کالاها در بنادر مشکلی داریم و چه میزان از کالاهای اساسی در بنادر بلاتکیلف ماندند.

کسری لشگری ، در پاسخ به این پرسش که چه حجم از نهاده‌های دامی وارداتی در بنادر بلاتکلیف مانده‌اند، افزود: درصد محموله‌های بلاتکلیف در خصوص نهاده دامی، قابل توجه نیست و کالاهای بلاتکلیف یا مشکل اسنادی دارند و یا کیفیت آنها تایید نشده و باید معدوم شوند.

این فعال صنفی ادامه داد: کالاها زمانی‌که در گمرکات می‌ماند بعد از یک بازه زمانی به سازمان فروش اموال تملیکی ارجاع داده می‌شوند و این سازمان ۲.۵ درصد کارمزد دریافت می‌کند تا روند ترخصیص کالاها را آزاد کند.

به گفته لشگری؛ حدود ۱۰ درصد از کالاهایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شدند در گمرکات بلاتکلیف هستند و منتظر تعیین تکلیف هستند.

وی با بیان اینکه کالاهای جدید طبق اصول مشخصی وارد می‌شوند که برای تاجر و گمرک مشکلی ایجاد نمی‌کند، گفت: عدد طلب واردکننده‌های نهاده‌های دامی از ارز ۴۲۰۰ تومانی حدود ۲۷۰ میلیون یورو است آنها محموله را وارد و فروخته‌اند اما هنوز ارز آن را دریافت نکردند.

بازرس اتحادیه واردکنندگان دام و طیور در پاسخ به این پرسش که وزیر کشاورزی اعلام کرد که محدودیتی برای واردات نهاده از سوی بخش خصوصی وجود ندارد و هر تشکل و اتحادیه‌ای می‌تواند اقدام به واردات نهاده کند آیا این گفته وزیر را تایید می‌کنید؟ گفت: وزیر کشاورزی باور دارد که محدودیتی در واردات نهاده دامی وجود ندارد این در حالیست که سازمان توسعه تجارت واردات را منوط به ثبت و سابقه کرده است و شرکت‌های که برای نخستین بار می‌خواهند واردات انجام دهند سقف ۵۰۰ هزار دلار را در نظر گرفته است.


بیشتر بخوانید: شیوه نامه صادرات دام ابلاغ نشده است


همچنین در این رابطه مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج ، در پاسخ به این پرسش که آیا آماری از برنج خارجی که در بنادر بلاتکلیف مانده در دست دارید؟ گفت: بخش محدودی از برنج وارداتی ممکن است به دلیل تغییر ثبت سفارش گمرکی معطل مانده باشد و در حال حاضر برنج جزو کالاهای رسوبی نیست.

کشاورز در پاسخ به این پرسش که وزیر کشاورزی اعلام کرد که امسال ممنوعیتی در واردات برنج خارجی وضع نکردیم ولی طبق توافقی که با واردکنندگان داشتیم برنج خارجی درفصل برداشت برنج ایرانی توزیع نمی‌شود آیا این روند منطقی به نظر می‌رسد؟ گفت: این سخن سنجیده نیست چرا یک تاجر سرمایه خود را در انبارها ذخیره نمی‌کند؛ این سخن برای آرام کردن نمایندگان شمال کشور طرح شد که ما ممنوعیت را رفع می‌کنیم اما در ازای آن یکسری بندها برای واردکنندگان در نظر می‌گیریم که به تولید داخلی لطمه‌ای وارد نشود.

به گزارش ایلنا،وی با بیان اینکه برنج با ارز نیمایی وارد می‌شود، افزود: در حال حاضر برنج خارجی تهدیدی برای برنج ایرانی نیست چراکه فاصله معناداری بین قیمت برنج خارجی و ایرانی وجود ندارد؛ رکود کامل در بازار برنج داخلی و خارجی به دلیل کاهش توان خرید مردم حاکم شده است و تا مشکلات اقتصادی مردم حل نشود بازار از این شرایط خارج نخواهد شد.

کد خبر 458326

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =